TDK-háziversenyFELHÍVÁS

Összehasonlító Irodalomtudományi

TDK-háziverseny

 

2017. április 19-21 között a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara rendezi meg az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Humán Szekciójának rendezvényeit, így az Összehasonlító Irodalomtudományi tagozat versenyét is. Ennek előkészületeként idén ősszel szervezünk egy tanszéki házi fordulót, melyre 2016. november 16-án (szerdán) kerül sor 14 órai kezdettel a Vajda-teremben (IX. terem).

Várunk kész vagy szinte-kész, min. 20 oldalas dolgozatokat bármely világirodalmi, művészeti vagy tágabb kulturális témakörben. Az írásműveket egy-egy bíráló értékeli. A versenynapon a benyújtott dolgozat felvetéseit 15-20 perces előadásban mutatják be a résztvevők. Nevezhet a BTK bármely hallgatója, alsóbb évfolyamosok is.

Nevezés november 2-ig e-mailben Tóth Ákosnál (tothakosjanos@freemail.hu), az alábbi anyagokkal:
1) személyi adatok (név, szak, specializáció, évfolyam, e-mail, témavezető)
2) 10-15 soros rezümé
3) dolgozat

A TDK-folyamattal kapcsolatos legfontosabb információk (nevezés, formai követelmények, értékelési szempontok) és linkek (OTDK, Humán Szekció) elérhetők diákköri honlapunkon, a Szóközön! Ugyanott, a Szövegek között sorozat következő elektronikus kötetében szeretnénk majd lehetőséget biztosítani a legjobb dolgozatok publikálására is.

Úgyhogy szerzésre fel! Várunk minden jelentkezőt.

Comments are closed.

Previous Post
«